ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΛΙ |Percasa

παιδικο χαλι θεσσαλονικη

Όταν αγοράζετε κάτι για το παιδί σας θέλετε να είναι ασφαλές για την υγεία του , έτσι θα επιλέγετε πάντα τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία θα είστε βέβαιοι ότι θα διαρκέσουν για χρόνια . Εδώ είναι μια λίστα με κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν αγοράζετε ένα χαλί για το παιδικό δωμάτιο.

Το μέγεθος

Εξετάστε το μέγεθος του δωματίου που θα τοποθετήσετε το χαλί σκεπτόμενοι το εξής : θέλετε το χαλί να καλύπτει όλο το δωμάτιο ή ψάχνετε για κάτι μικρότερο ; Ποια περιοχή θα αφήσετε ακάλυπτη – κάτω από τη ντουλάπα και το κρεβάτι ή κοντά στα παράθυρα ; Πάρτε μια απόφαση ή τουλάχιστον να ξέρετε τις επιλογές σας ώστε να μην απογοητευτείτε αποκτώντας ένα χαλί μικρό ή μεγάλο για το χώρο σας.

Τα υλικά
Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να βεβαιωθείτε είναι αν το παιδί σας είναι αλλεργικό σε κάποιο υλικό . Αν είναι αλλεργικό σε κάτι μην ανησυχείτε σίγουρα θα βρείτε ένα παιδικό χαλί να ταιριάζει και στο παιδί σας αλλά και να σας αρέσει αισθητικά λόγω της μεγάλης ποικιλίας που υπάρχει. Επίσης , θα πρέπει να σκεφτείτε μια πρακτική λεπτομέρεια – πώς θα το καθαρίσετε ; Είναι πλενόμενο ; Σκουπίζεται εύκολα ; Είναι αλέκιαστο από καθημερινούς λεκέδες ; Όλα αυτά μπορεί να σας φαίνονται άσχετα με την καλαισθησία ενός παιδικού χαλιού , αλλά είναι θέματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά του.

Χρώματα και Σχέδια
Για να είμαι ειλικρινής , αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για τα παιδιά σας. Δεν θα νοιάζονται τόσο για το σχήμα του, το μέγεθος , τα υλικά , και αν είναι χειροποίητο ή μηχανοποίητο . Το μόνο πράγμα που θα τους απασχολεί είναι αν είναι πολύχρωμο και αν έχει τον αγαπημένο τους υπερήρωα ή το αγαπημένο τους ζώο στο σχέδιό του. Βεβαιωθείτε ότι δε θα αγοράσετε ένα παιδικό χαλί που θα ξεχωρίζει πολύ από το υπόλοιπο δωμάτιο. Ζέβρες , πίθηκοι και κουκουβάγιες στα σχέδια των παιδικών χαλιών θα τραβήξουν την προσοχή τους και θα προσελκύσουν τους μικρούς μας φίλους να παίξουν πάνω σε αυτά.

Το κόστος
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε αυτό το σημαντικό παράγοντα. Βλέποντας το πιο υπέροχο χαλί στον κόσμο, θα σας κάνει σίγουρα να θέλετε να το αγοράσετε άμεσα και να το πάρετε στο σπίτι μαζί σας. Πριν όμως το κάνετε αυτό , βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τιμή του. Μερικά χαλιά κοστίζουν πραγματικά μια μικρή περιουσία , ανάλογα με τον κατασκευαστή τους και τα υλικά που χρησιμοποιούν, έτσι πριν βγείτε να αγοράσετε παιδικό χαλί θα πρέπει να σκεφτείτε το πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε γι’ αυτό. Μόλις αποφασίσετε το όριο τιμής , θα αισθάνεστε πιο άνετα.

Τα παιδικά χαλιά είναι υπέροχα. Είναι όμορφα και χρήσιμα την ίδια στιγμή. Αν επιλέξετε το σωστό χαλί για τα παιδιά σας , θα το αγαπήσουν και πάντα θα το σκέφτονται με τρυφερότητα . Η νέα συλλογή παιδικών χαλιών ezzo παρουσιάζει μια απίστευτη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και ποιοτήτων για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο. Με κύριο μέλημα την ασφάλεια για την υγεία των παιδιών και το περιβάλλον διαβίωσής τους, η συλλογή αποτελείται μόνο από προϊόντα άριστης ποιότητας και αντοχής. Χαλιά αντιαλλεργικά, αντιβακτηριδιακά και οικολογικά. Αντιστατικά για εύκολο σκούπισμα, με ανεξίτηλα χρώματα ώστε να αντέχουν πολλές πλύσεις και αλέκιαστα στους καθημερινούς λεκέδες.

 

 

Leave a Reply