Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ |Percasa

Έλληνες δημιουργοί
Με όχημα την αγάπη για τη δημιουργία και μια βαλίτσα όνειρα δύο νέα 
κορίτσια από την Καρδίτσα παρουσιάζουν μια σειρά μοναδικών 
χειροποίητων δημιουργιών και υπόσχονται
να εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς

A&C


 Είμαστε οι Αλίκη και Χριστίνα Παππά,δυο αδερφές από την πόλη της Καρδίτσας. Η Αλίκη σπούδασε “communication” και η Χριστίνα “interior architecture & design”.Ξεκινήσαμε κάτι καινούριο για εμάς με χειροποίητες και ζωγραφιστές ποδιές ως “Alice handmade aprons“.

 

  Από την οικογενειακή επιχείρηση μεγαλωμένες μέσα στα υφάσματα, εμπνεύστηκα (Αλίκη) αρχικά να φτιάξω μια ποδιά! Οι ιδιαίτερες  ποδιές μας φορέθηκαν στα περισσότερα καφέ-μπαρ της πόλης, έγιναν πρωτότυπα δώρα και φορέθηκαν από νονούς και νονές!! Αργότερα με την βοήθεια της αδερφής μου, Χριστίνας αρχίσαμε να δημιουργούμε ζωγραφιστές ποδιές και κάπως έτσι γεννήθηκε το A&C!

Ενώσαμε τις ιδέες μας και με βάση το ύφασμα ασχοληθήκαμε με παιδικές-βρεφικές  χειροποίητες κατασκευές  όπως διακοσμητικά μαξιλάρια, ζωγραφιστά μπλουζάκια, παιδικά αξεσουάρ, ξεχωριστές μπομπονιέρες, μπάνερ και θεματικούς ζωγραφιστούς καμβάδες. Οι ιδέες και η έμπνευση μας δεν τελειώνει ποτέ!

Καθημερινά ανακαλύπτουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω και κάτι το διαφορετικό!

  Η απήχηση και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και τα είδη μας εκτίθενται στην οικογενειακή μας επιχείρηση, όπου διαθέτουμε μια ολόκληρη παραμυθένια βιτρίνα! Όλα μας τα πράγματα είναι φτιαγμένα στο χέρι με προσοχή και αγάπη για την τέχνη μας και με τα πιο ποιοτικά υλικά!

 Για να μας δείτε ή να κάνετε παραγγελίες μπορείτε να μας βρείτε στο:

instagram: alice_and_christina

Facebook: A&C

e-mail: ac.alicechristina@gmail.com

 

Κράτα το

Leave a Reply