ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγικούς οίκους του κλάδου στην Ελλάδα. Η εταιρία δραστηριοποιείται απο το 1958 στο χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου.
Στους 2 εκθεσιακούς χώρους στη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από χαλιά, μοκέτες, χαλιά σε επιθυμητή διάσταση, λευκά είδη, είδη ύπνου, ριχτάρια, μαξιλάρια, μαξιλάρες δαπέδου, πουφ, μηχανισμούς ανάρτησης κουρτινών, είδη σκίασης, κουρτίνες, υφάσματα, στόρια, φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα βινύλια, καμβάδες και διακοσμητικά. Η επιλογή γίνεται σχολαστικά από τους ανθρώπους της εταιρίας Oriento με συχνά ταξίδια στις χώρες παραγωγής τους.

Προϊόντα κατάλληλα για να ντύσετε και να διακοσμήσετε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, airbnb κατοικίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, σύγχρονος και κομψός σχεδιασμός, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, σχολαστική ραφή και τεχνοτροπίες που κάνουν τη διαφορά. Με τον κατάλληλο χρονικό προγραμματισμό δίνουμε λύσεις σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος με ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Επίσημοι συνεργάτες των μεγαλύτερων ελληνικών και ευρωπαϊκών οίκων ειδών οικιακού ιματισμού.

Βρείτε ακόμα στα καταστήματα ORIENTO εξειδικευμένους διακοσμητές με πολυετή πείρα για να σας βοηθήσουν δημιουργώντας εξατομικευμένες προτάσεις για κάθε χώρο με βάση την επιθυμία και τις ανάγκες σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα percasa.gr στηριζόμενο στην πολυετή πείρα των στελεχών του στο χώρο της οικιακής ένδυσης, τις μεγάλες ποσότητες προϊόντων που διαθέτει, τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το διαδίκτυο προσφέρει προϊόντα για το σπίτι στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ.