ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ |Percasa

βρεφικά λευκά είδη Βέροια

Η περιποίηση και η φροντίδα του μωρού είναι κάτι το ευχάριστο. Όταν προετοιμάζετε την λίστα για τα μπανιερά του μωρού σας θα πρέπει να σκεφτείτε πως χρειάζονται ειδικές πετσέτες και μπουρνούζια. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων πετσετών και μπουρνουζιών για τα μωρά.

βρεφικά λευκά είδη

Γιατί χρειάζεστε ειδικές πετσέτες για τα μωρά;

Όταν έχετε στο σπίτι σας πετσέτες είναι πιθανό πως θα θεωρείτε την αγορά επιπλέον πετσετών ανούσιο έξοδο. Αυτό όμως δεν ισχύει επειδή οι ανάγκες των μωρών διαφέρουν από τις δικές μας. Οι πετσέτες που χρησιμοποιούν οι ενήλικες είναι τραχές για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών. Επίσης, υπάρχουν ειδικά μπουρνούζια στο μέγεθος των μωρών με κουκούλα ώστε να κρατάνε το κεφάλι τους ζεστό την ώρα που τα σκουπίζετε μετά το μπάνιο.

βρεφικά λευκά είδη

 Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε πετσέτες και μπουρνούζια για τα μωρά;

Είναι σίγουρο πως θα έχετε πολλές επιλογές όταν αποφασίσετε να αγοράσετε πετσέτες και μπουρνούζια για το μωρό σας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε την σωστότερη επιλογή προσέχοντας συγκεκριμένα πράματα.

βρεφικά λευκά είδη

Τι υλικό χρείαζεται;

Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα  που είναι βαμβακερά ή από μπαμπού. Οποιοδήποτε υλικό και αν επιλέξετε θα πρέπει να αντέχει σε πολλά πλυσίματα χωρίς να χάνει την μαλακότητά του.

Πόσο γρήγορα στεγνώνουν μετά το μπάνιο;

Όσο περισσότερη ώρα αφήσετε το μωρό χωρίς πάμπερς τόσο το καλύτερο για εσάς. Χρειάζεστε κάτι που να απορροφάει το νερό από το δέρμα του μωρού σας γρήγορα.

βρεφικά λευκά είδη

Χρειάζεστε κουκούλα;

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό η κουκούλα που υπάρχει στα μπουρνούζια προσθέτει ζεστασιά στο κεφάλι του μωρού και είναι πολύ χρήσιμη και πρακτική για το μωρό σας.

Πόσες πετσέτες χρειάζεται να αγοράσετε;

Ο αριθμός των πετσετών που χρείαζεστε εξαρτάται από το πόσο συχνά τις πλένετε. Ενώ οι πετσέτες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν είναι καλό να χρησιμοποιείτε κάθε φορά καινούρια πετσέτα προσώπου μετά από κάθε μπάνιο που κάνετε στο μωρό σας. Είναι καλό να έχετε 3-4 πετσέτες σώματος και 7 πετσέτες προσώπου εάν θέλετε να τις πλένετε μία φορά την εβδομάδα.

βρεφικά λευκά είδη

 

 

*τη σείρα βρεφικών λευκών ειδών Saint Clair Paris θα τη βρείτε στα καταστήματα ORIENTO Home Collection σε Βέροια και Θεσσαλονίκη.

http://oriento.gr/

Leave a Reply