ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ | Percasa

κουρτινόξυλα , μετώπες , σιδηρόδρομοι

Κρεμάστε τα! Κουρτινόβεργες ή κουρτινόξυλα, μετώπες ή γύψινα.

Αναδεικνύουν και προσθέτουν την τελική διακοσμητική πινελιά σε ένα παράθυρο.

κουρτινόξυλα , μετώπες , σιδηρόδρομοι

Σίδερο και inox σε διάφορες επεξεργασίες δίνουν έναν εκλεπτυσμένο τόνο στο χώρο σας. Ανάλογα με το στυλ της διακόσμησης, επιλέξτε το υλικό, το σχέδιο αλλά και το χρώμα που θα έχει το κουρινόξυλο σας.

Όσο πιο βαρύ και πλούσιο είναι το ύφασμα της κουρτίνας τόσο περισσότερη προσοχή πρέπει να δίνετε στα τελειώματα. Μια βαριά κουρτίνα θα κρύψει μια λεπτή ράβδο και ένα μικρό τελείωμα. Ομοίως , μεγάλα, έντονα πλαισιωμένα στηρίγματα θα είναι παράταιρα με διάφανα και αέρινα υφάσματα.

Για να δείχνει ένα μικρό παράθυρο μεγαλύτερο, τοποθετείτε τη ράβδο που έχετε διαλέξει για να ταιριάζει στο χώρο σας μερικούς πόντους ψηλότερα από το πλαίσιο του παραθύρου. Αν το σπίτι σας είναι ψηλοτάβανο τότε καλύτερο θα ήταν να μοιράσετε την απόσταση ανάμεσα στο κούφωμα και στην οροφή.

Μη σας τρομάζει το παλιό σας γύψινο. Ακόμα και μια παλιομοδίτικη κορνίζα ,όταν συνδυαστεί με ένα σύγχρονο φωτιστικό και το κατάλληλο ύφασμα μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά αποτελέσματα. Τα γύψινα μπορούν να έχουν μια διακριτική παρουσία που ταιριάζει σε κλασικούς και μοντέρνους χώρους. Μπορούν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα νεοκλασική ή καθαρά κλασική. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές και αποπνέουν μια vintage διάθεση.

κουρτινόξυλα , μετώπες , σιδηρόδρομοι

Προκειμένου να επιλέξετε το σωστό σύστημα ανάρτησης που θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα ταιριάζει στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας , φροντίστε να ενημερωθείτε από ειδικούς πριν προχωρήσετε στην τελική επιλογή σας.

Φαίδρα Μπαμπζέλη

διακοσμήτρια

ORIENTO Home Collection

Κράτα το

Leave a Reply