ΟΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ | Percasa

οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου

Γνωρίστε τις …

 

Οι πιο κλασικές και εμπορικές ταπετσαρίες είναι εκείνες που κατασκευάζονται από χαρτί. Επεξεργασμένες, βέβαια, και ενισχυμένες έτσι ώστε να αντέχουν στη φθορά του χρόνου ή τις καταπονήσεις από τη χρήση.

οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου

Σχεδόν εξίσου δημοφιλείς είναι εκείνες από ύφασμα, ενώ οι διαφορές στην υφή και την ύφανση καθορίζουν τόσο την ποιότητα όσο και την αντοχή και το κόστος της. Λινό, βαμβάκι, μετάξι, μαλλί είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται περισσότερο στη βιομηχανία του είδους. Τα φυτικά υλικά όπως το σιζάλ, η ψάθα, η κάνναβη και το μπαμπού δημιουργούν μια ξεχωριστή κατηγορία στον χώρο της ταπετσαρίας.

οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου

Τα σχέδια αντλούνται τόσο από τη φύση όσο και από την τεχνολογία ή και τα καθημερινά χρηστικά αντικείμενα. Η νέα τεχνολογία των ψηφιακών εκτυπώσεων δίνει τεράστιες δυνατότητες σε χρώματα , σχέδια και θέματα. Απομιμήσεις υλικών όπως τα μέταλλα, το δέρμα, οι ψάθες, τα κεραμικά πλακίδια και το τούβλο. Πρωτότυπες και καθοριστικές στη διαμόρφωση ενός εσωτερικού χώρου είναι οι φωτογραφίες πραγματικών τοπιών σε μεγάλες κλίμακες, που δίνουν τρισδιάστατο χαρακτήρα.

οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου οικονομικές ταπετσαρίες τοίχου

Φαίδρα Μπαμπζέλη ,

διακοσμήτρια ORIENTO Home Collection

Κράτα το

Leave a Reply