Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΟ BOHEMIAN STYLE ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ |Percasa

Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου

Το Bohemian style είναι ένα εκλεπτισμένο στυλ το οποίο γεννιέται από την επίδραση ποικίλων στυλ. Η ζωή και η κουλτούρα είναι οι κύριες πηγές εμπνεύσεως για εκείνους που το διαλέγουν. Στο Bohemian style συνδυάζουμε σχέδια και υφές για να δημιουργήσουμε ένα   ιδιαίτερο στυλ. Είναι δύσκολο να καθοριστεί με διακοσμητική ορολογία. Σύμφωνα με το Urban Dictionary, το Bohemian είναι κατά μία έννοια σαν να φοράς μια μείξη από ιδιαίτερα ρούχα και να συνδυάζεις διαφορετικές τάσεις της μόδας μαζί. Οπότε, πώς μπορούμε να έχουμε αυτό το  Bohemian style στο σπίτι μας; Μπορούμε εύκολα να το επιτύχουμε ακολουθώντας τα παρακάτω tips.Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου

  • Χρώματα

Δεν υπάρχουν κανόνες που να αφορούν την επιλογή χρώματος. Για να επιτύχουμε αυτήν την απελευθερωμένη και παιχνιδιάρικη αίσθηση στο χώρο, πρέπει να σταματήσουμε να κινούμαστε εκ του ασφαλούς. Αντί να εμμένουμε στους πεπατημένους σχεδιαστικούς και χρωματικούς συνδυασμούς πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί.

  • Συνδυασμός Σχεδίων

Το μυστικό για να επιτύχουμε ένα Bohemian style είναι ο συνδυασμός των διαφορετικών στοιχείων. Ρίγες, έθνικ σχέδια, φλοράλ και η πολυχρωμία είναι το κλειδί για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

  • Υλικά

Το κλειδί είναι να τα ανακατέψουμε και να τα ταιριάξουμε.Καλό είναι να έχουν ελαφρώς φθαρμένο look (όχι να φαίνονται ως κατεστραμένα αλλά ούτε και να φαίνονται λαμπερά ή καινούρια).

  • Επίπλωση

Η Bohemian επίπλωση δε θα μπορούσε να αγοραστεί από οποιοδήποτε μαγαζί. Κάθε κομμάτι πρέπει να είναι ιδιαίτερο. Κανένας δεν πρέπει να είναι ικανός να κινείται στο Bohemian δωμάτιο και να είναι σε θέση να γνωρίζει από πού πήραμε τα έπιπλα.

  • Εξαρτήματα

Τα εξαρτήματα πρέπει να δείχνουν την ιστορία των ανθρώπων που ζουν εκεί. Περίτεχνα κουτιά, vintage φιάλες, χάρτες και πορσελάνη. Τα αντικείμενα σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα πρέπει να φαίνονται σαν να έχουν συλλεχθεί από κάθε γωνιά του κόσμου.

Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου

  • Μερικές ακόμη διακοσμητικές ιδέες

Ξεφύγετε από τους στυλιστικούς κανόνες και δείτε ποιο είναι το στυλ που σας φαίνεται ωραίο και ευχάριστο. Το μποέμικο στυλ έχει πάντα ένα εκκεντρικό αποτέλεσμα και αντανακλά την προσωπικότητα του σχεδιαστή του.Διακατέχεται από μια μοντέρνα ευαισθησία και αγκαλιάζει ανέμελα τη χαλαρότητα και το διαφορετικό.

 

Leave a Reply